Què fem

Escola Dominical Infantil

L’escola dominical és el lloc on nens i nenes ens trobem els diumenges al matí per aprendre de Déu i conèixer-lo. Els mestres ens expliquen històries de la Bíblia i parlem del que ens preocupa. Aprenem coses sobre altres països i les seves necessitats. Fem manualitats, juguem, riem i preparem obres de teatre per a dates especials.

Més informació a: educacio@eebg.cat

Esplai infantil i juvenil “Grups Juvenils”

Grups Juvenils és el nostre esplai dels dissabtes a la tarda per a nens i nenes de 5 a 17 anys. Sabies que aquest esplai va ser un dels primers de Barcelona? Tenim més de 50 anys d’història! A l’esplai juguem, anem d’excursió, fem campaments, manualitats, gimcanes, visitem museus i moltes coses més. Ho passem molt bé amb els nostres amics, i una de les activitats que més ens agrada és dedicar part del nostre temps a ajudar els més necessitats, com per exemple: la visita als avis a residències, hospitals, i fins i tot a casa seva. El seu somriure és la nostra recompensa! Tot el que fem té un eix central que és Jesús. Seguim el seu exemple i treballem els valors cristians en les nostres activitats. Pots quedar-te a casa i avorrir-te o venir amb nosaltres. T’esperem!

Més informació a: juvenils@eebg.cat

Grup de Joves

Som un grup de joves d’entre 18 i 25 anys que creiem en Déu i volem viure tal com Jesús ens va ensenyar. Per això ens trobem per estudiar la Bíblia i passar-ho bé fent sortides, esport, campaments i moltes activitats més que pots descobrir si ens acompanyes. Ens trobem cada dissabte a les 19h. Què et sembla si vens i ens coneixes? Comptem amb tu!

Més informació a: joves@eebg.cat

Grup de Lloança

El grup de lloança el formem un equip de persones a qui ens agrada la música i la volem posar al servei de Déu i de l’església, així com els nostres dons i aptituds musicals. Estimem Déu i li cantem per agrair-li tot el que fa a les nostres vides. Ens trobem cada setmana en els assajos i participem en el culte dels diumenges a les 11h.

Més informació a: lloar@eebg.cat

Grup de famílies

Aquest grup el formem totes les famílies amb fills o sense que volem compartir els nostres dubtes, preocupacions, il·lusions i reptes amb altres famílies. Ens trobem cada tres mesos per tractar temes d’actualitat relacionats amb la família, les relacions familiars, l’educació en els valors, els fills adolescents, etc. des d’una perspectiva bíblica. Tenim dues activitats consolidades, una sortida a la neu per gaudir de la natura i un sopar romàntic al mes d’abril enfocat a les parelles.

Més informació a: families@eebg.cat

Tercera Edat

La nostra església és com una gran família, i a les grans famílies no hi falten els avis. Tenim un equip que dedica part del seu temps a atendre les persones grans i visitar-les regularment. Aquest equip també coordina les visites especials que fan els nens i joves regalant algun detall que han fet a l’esplai i amenitzant l’estona amb música i cançons.

Més informació a: info@eebg.cat

Grup de Pregària

Creiem en un Déu viu que escolta les nostres pregàries i creiem en una relació personal amb ell. Veiem les necessitats i problemes que ens envolten i també veiem com Déu actua a les nostres vides i ens va guiant. Ens trobem tots els dijous a les 20h i els diumenges a les 10h per pregar junts, demanant a Déu per les necessitats i situacions que ens envolten i per donar-li gràcies per la seva cura envers nosaltres. Els divendres, cada quinze dies, també ens trobem a les 20h per pregar per situacions arreu del món que tenen a veure amb altres esglésies i missioners. Malauradament, hi ha països on no hi ha llibertat religiosa, i constantment rebem notícies de cristians que pateixen persecució per part de les autoritats.

Més informació a: pregaria@eebg.cat

Activitats Fraternals

Som una gran comunitat i ens agrada estar junts i compartir estones agradables, divertides i plenes de vida. L’activitat més destacada és el nostre recés anual. Tots junts passem un cap de setmana envoltats de natura per aprendre més de Déu, estudiant la Bíblia i gaudint de la comunió fraternal. També organitzem sortides culturals i dinars on tothom és benvingut, en un bon ambient, cordial i d’amistat, perquè el que ens mou és l’amor de Déu.

Més informació a: fraternals@eebg.cat

Grups d’estudi bíblic

Creiem que la Bíblia és la Paraula de Déu i volem conèixer Déu en profunditat. Tenim diversos grups que es troben per estudiar junts la Bíblia a les cases que els acullen. Uns altres grups ens trobem al mateix local de l’església. Tant si vols formar part d’un d’aquest grups per cases, com si vols venir als que fem a l’església, estàs convidat/da. Cada dimecres a les 20:30h i els diumenges a les 18h.

Més informació a: info@eebg.cat

Obra Social

Som sensibles davant les necessitats i, seguint l’exemple de Jesús, volem ajudar aquells qui més ho necessiten. En coordinació amb la treballadora social del Districte de Gràcia, ajudem famílies del barri i famílies de l’església. L’amor de Déu ens mou a ser solidaris amb els que tenim al voltant, com diferents entitats d’ajuda social, residències infantils, hospital evangèlic… i amb les peticions d’ajuda més urgents que ens arriben d’arreu del món per causa de catàstrofes naturals o d’altra mena. Disposem d’un rober que anem renovant amb les aportacions de l’església i també d’un espai solidari que cada diumenge ofereix cafè i pastes per recollir donacions destinades a projectes concrets.

Més informació a: social@eebg.cat

Activitats al Barri

Som al barri de Gràcia des de l’any 1914. Formem part de la seva història i volem aportar el nostre petit gra sorra per créixer junts i millorar en aspectes diversos com el social, el cultural, i la pràctica de la solidaritat. Organitzem tallers gratuïts per fomentar l’àrea social i afavorir la creativitat. Oferim concerts de diferents estils musicals i alguna exposició d’obres d’art, així com obres de teatre. Participem en el dia del llibre amb activitats i jocs per als més petits i tenim un cicle de conferències anual per tractar temes d’actualitat, creixement personal, espiritualitat i fe, entre d’altres. Així mateix, totes les nostres reunions i trobades són obertes a tothom que hi vulgui venir i conèixer més de la fe en Jesús, i com influeix aquesta a la nostra vida.

Més informació a: contacte@eebg.cat

Biblioteca

En els llibres trobem tot un món per descobrir i a la nostra església disposem d’una àmplia biblioteca de llibres d’autors cristians que ens parlen de moltíssims temes. Des d’estudis de llibres concrets de la Bíblia, a temes de família, apologètica, vida cristiana, teologia, educació i fills, espiritualitat, creixement personal, ecologia, etc. L’eix central és el que diu Déu a la Bíblia i, mitjançant la seva lectura, Déu ens parla i aconsella sobre tots els aspectes de la vida.

Més informació a: info@eebg.cat